XP Technics Domotica Gent Demo Options
XP Technics Domotica Gent
Installatie en integratie van domotica en audio-visuele toepassingen

De juiste sfeer met één druk op de knop

dimmen, dimmers, sfeerverlichting, sfeer, installatie, domotica, regelen

Zin in een romantisch avondje in de zetel? Of eerst nog wat dossiers die u thuis moet doornemen? Beide situaties vragen een compleet andere sfeer en belichting. De juiste belichting kan een ruimte heel gezellig en aangenaam maken. XP Technics werkt met de beste leveranciers voor verlichting om een zo breed mogelijke service te bieden en staat tot uw beschikking als consultant om vooral het juiste licht in het donker te brengen.

Sfeerverlichting voor elke situatie

De best verlichte kamer  is een perfecte balans tussen verschillende lichtbronnen, kleuren, posities en intensiteit. Maar niet elke situatie vereist dezelfde belichting. Bovendien duurt het wel even voor u telkens die ideale sfeer kunt creëren. XP Technics kan u de beste designverlichting aanbieden van internationaal gerenommeerde leveranciers als Modular, Occhio, Delta Light, Dark en Bega. Moderne verlichting met karakter die we programmeren zodat alles met eenvoudige schakelaars en dimmers te regelen valt.

Alles volgens lichtplan

Verlichting die praktisch en decoratief is, dat zijn onze kernwoorden als we een lichtplan uitwerken. Een lichtplan brengt uw ideeën tot leven en biedt u nieuwe invalshoeken. Omdat elke ruimte anders is en specifieke functies heeft, is een lichtplan onmisbaar in een ideale woning. We creëren lichtgroepen die perfect regelbaar zijn volgens de sfeer en functie van een ruimte. Met één druk op een knop heeft u dan de perfecte belichting voor elke kamer als eindresultaat.

Vroeg begonnen, energie gewonnen

Ook hier maken we efficiënt gebruik van energie om uw domoticaplannen zo duurzaam en zuinig mogelijk te maken. Als u gaat bouwen of verbouwen, kan het voordelig zijn als u vroeg start met een lichtplan. Zo kunnen we bij de prille creatiefase, eventueel met uw architect, al kijken naar uw specifieke noden en wensen.

Nood aan een professioneel lichtplan voor uw verbouwingen? Neem contact op met XP Technics voor de best passende mogelijkheden.

© 2013 XP Technics - Website door Contactpunt