XP Technics Domotica Gent Demo Options
XP Technics Domotica Gent
Installatie en integratie van domotica en audio-visuele toepassingen

Energie, zuinig comfort

energie besparen, klimaat, verwarming, regelen, automatisch, timer, slaapstand, automatisch

Op ijskoude winterochtenden kan opstaan moeilijker zijn dan anders. Onder de dekens is het lekker warm, in de badkamer is het even koud als buiten. Het kan uw ochtend tot een koude hel maken, maar het kan ook anders. XP Technics installeert systemen waarmee u uw verwarming kunt programmeren. Zo krijgt u de gewenste kamers op temperatuur  voor u opstaat en wordt uw energieverbruik stukken zuiniger.

Energiebewust leven met volledige controle over uw verbruik

We horen constant dat we zuiniger moeten gaan leven, maar hoe doe je dat zonder aan comfort te moeten inboeten? In de domoticawereld gaan comfort en zuinigheid nochtans hand in hand. Wie zijn belichting en verwarming compleet zelf controleert, weet ook perfect hoeveel energie er verbruikt wordt.

niko, nikobus, licht, verwarming, automatisch, domotica

Nooit meer het kelderlicht vergeten dankzij bewegingssensoren

Het komt wel eens voor dat we lichten vergeten uit te doen als we een kamer verlaten. Lichten die een paar uur onnodig blijven branden laten uw energiefactuur onnodig stijgen. XP Technics werkt met het stuurprogramma KNX en een ruim aanbod bewegingssensoren, zodat uw lichten vanzelf uit gaan als er niemand in de kamer is.

Ook buiten kunnen bewegingssensoren energiebesparend comfort bieden. De lichten van de oprit gaan aan als u thuis komt en schakelen vanzelf terug uit als er niemand meer in de tuin is. Dankzij domotica verbruikt u geen onnodige energie en heeft u volledige controle over het verbruik van uw woning.

Harmonie en zuinigheid voor uw HVAC

HVAC staat voor Heating, Ventilation en Airconditioning en bepaalt samen met de verlichting voor een groot deel de sfeer in een ruimte. Bij een perfect geregelde temperatuur voelen we ons ook op ons best. Via domotica integratie van uw systemen ligt het regelen van de temperaturen in uw huis letterlijk binnen handbereik. Programmeer uw verwarming zodat hij tussen 7 en 8 uur ’s morgens de badkamer op temperatuur brengt, tussen 19 en 23 uur de babykamer verwarmd of de verwarming uit zet als er niemand in een kamer is.

 

niko, nikobus, energie, automatisch, regelen, temperatuur, klimaat, verwarming

XP Technics kan u perfect begeleiden op uw weg naar een zuiniger leven, van advies bij verbouwingen tot de volledige installatie. Contacteer ons voor de plaatsing van uw verwarmingssystemen en optimaliseer uw energieverbruik van bij het begin.

© 2013 XP Technics - Website door Contactpunt