XP Technics Domotica Gent Demo Options
XP Technics Domotica Gent
Installatie en integratie van domotica en audio-visuele toepassingen

Communicatie: horen, zien en praten

deurcommunicatie, domotica, communicatie, smartphone, mobiel, afstand, automatisch

Als de bel gaat willen we meteen weten wie er aan de deur is. Maar waarom zouden we ons de standaard ‘Wie is daar?’-vraag stellen als we het direct zelf kunnen zien? Met geavanceerde deurcommunicatiesystemen zorgen we ervoor dat u weet wie u binnen laat, nog voor u de deur opent.

De behoefte om onmiddellijk te zien wie aan onze deur staat is groot, de middelen om dat te weten te komen zijn veelzijdig, eenvoudig en comfortabel.
XP Technics werkt samen met firma’s als Gira en Siedle om u een ruim assortiment aan spraakinstallaties met of zonder videocamera te bieden. De systemen worden geïnstalleerd zonder uitgebreide bekabelingswerkzaamheden en volledig aangepast aan de noden van de klant. Via een HD-scherm heeft u steeds een perfect beeld van de persoon aan de andere kant van de deur. Dat scherm is bovendien lichtgevoelig. Als het daglicht verminderd, schakelt het scherm van kleurenbeeld over naar helder zwart-wit.

De deur openen van op afstand

Wilt u ook weten wie er voor de deur staat als u niet thuis bent? Ook dat is niet meer zo onmogelijk als u denkt. Dankzij programma’s als Skype kunnen we het belsignaal verbinden met uw smartphone en u zo in verbinding brengen me de persoon die aan uw voordeur staat, zelfs als u nog op het werk bent. Ook op tablets, computers en televisies is het mogelijk een video-gesprek aan te gaan en eventueel van op afstand de deur open te doen. Deze systemen kunnen perfect geïntegreerd worden in uw domoticasysteem.

mobiel, deurbel, systeem, domotica, automatisch, afstand, geautomatiseerd, mobile, iphone, ipad

Deurcommunicatie in uw vingertoppen

Sleutels thuis vergeten terwijl u buiten staat? Of erger nog, uw sleutels verloren? Met onze sleutelloze controleapparatuur  hoeft dat allemaal niet zo’n ramp te zijn. Open uw voordeur met een combinatiecode die u invoert op een modern toetsensysteem. Het toetsenbord is bovendien resistent tegen slijtage, zodat de veelgebruikte toetsen niet merkbaar worden na verloop van tijd.

Tegenwoordig heeft u geen sleutels of codes nodig, enkel uw vingerafdruk volstaat. Omdat iedereen een unieke vingerafdruk heeft, is dit nog steeds de beste en veiligste manier om uw deuren te openen. Door middel van hoogfrequenttechnologie analyseert het systeem de structuren van de onderste huidlagen van de vinger. Daarmee is het volledig beschermd tegen manipulatie en werkt het ook betrouwbaar bij niet al te  schone of beschadigde vingers.

Veiligheid begint aan uw voordeur

Wij specialiseren ons in deurcommunicatie en parlofonie en bieden u een ruim assortiment aan dat we volledig naar uw wensen aanpassen en programmeren. Zo kan u ook uw bezoek welkom heten, altijd en overal. Voor meer informatie over domotica voor uw veiligheid kan u ook bij ons terecht.

© 2013 XP Technics - Website door Contactpunt