XP Technics Domotica Gent Demo Options
XP Technics Domotica Gent
Installatie en integratie van domotica en audio-visuele toepassingen

Voor al uw netwerktoepassingen

gratis wifi, draadloos, internet, klanten, winkel, zaak, guest netwerk, netwerk

In moderne huishoudens is er de afgelopen jaren steeds meer digitale apparatuur bijgekomen. Een laptop, televisie, dvd speler, iPad en iPhone zijn slechts enkele van de apparaten die we dagelijks gebruiken. En die elektronische apparatuur staat vaak tegelijkertijd aan. Want terwijl de één bezig is op de iPad, zit de ander rustig een film te kijken via de dvd speler. Dat voortdurende gebruik van uw digitale apparaten vraagt om een stabiel en betrouwbaar netwerk. XP Technics verzorgt dit graag voor u.

Kies voor een netwerk op maat

Een betrouwbare netwerkverbinding is tegenwoordig onmisbaar in huis. Maar draadloze netwerken kunnen behoorlijk kwetsbaar zijn. Zo kan het gebeuren dat het netwerk soms uitvalt of dat u niet overal in huis een goed bereik heeft. En dat is niet zo vreemd als u zich bedenkt dat het huidige netwerk behoorlijk druk bezet is. Vooral de 2,4 Ghz-band is snel overbelast door de vele elektronische apparaten die hier op aangesloten zijn. Daarbij moet u niet alleen denken aan laptops en iPads, maar ook het alarmsysteem of de babyfoon maakt wellicht gebruik van deze bandbreedte. Welke apparaten er precies op het netwerk worden aangesloten, verschilt natuurlijk per huishouden. Daarom helpt XP Technics u vakkundig met het opzetten van een netwerk op maat. Wij adviseren u over de juiste internetverbinding en provider én wij zorgen ervoor dat alle apparatuur goed op elkaar wordt afgestemd. Het netwerk sluit zo perfect aan op uw gebruik.

XP Technics zorgt voor een gerichte oplossing

XP Technics staat ook voor u klaar als er problemen ontstaan binnen uw bestaande netwerk. Die problemen vragen om een gerichte oplossing. En met een netwerkanalyse van XP Technics wordt het al snel duidelijk waar de grootste knelpunten zitten. Wij onderzoeken waar de hardnekkige storingen precies zitten zodat we deze kunnen isoleren. U ervaart direct een verbeterde werking van uw draadloze netwerk. Maar wij helpen u ook om de beste open kanalen voor uw netwerk te vinden. En heeft u andere netwerkproblemen? Met onze analyse hebben wij snel een gerichte oplossing gevonden.

Netwerktoepassingen voor bedrijven

XP Technics is er niet alleen voor de consument. Want ook bedrijven geven wij graag goed advies over netwerktoepassingen. In kantoren en openbare gelegenheden worden er andere eisen gesteld aan het netwerk dan bij particulieren thuis. Op openbare plekken zijn er immers vaak meerdere gebruikers die tegelijkertijd gebruik maken van het netwerk. Zij willen natuurlijk allemaal een goed lopend draadloos netwerk dat goed beveiligd is. Wij zorgen voor een netwerk dat voldoet aan alle moderne eisen op het gebied van stabiliteit en beveiliging. En wij maken alles gebruiksklaar zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken. XP Technics is altijd een betrouwbare partner als het om netwerktoepassingen gaat.

Wilt u professioneel advies over een netwerk op maat? Of bent u geïnteresseerd in een analyse van uw netwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

© 2013 XP Technics - Website door Contactpunt