XP Technics Domotica Gent Demo Options
XP Technics Domotica Gent
Installatie en integratie van domotica en audio-visuele toepassingen

Laat u overtuigen door KNX en Basalte

3 september, 2015

Hoewel domotica van het Latijn afgeleid is en ‘huisautomatisering’ betekent, is het voor veel mensen nog steeds Chinees. Daarom organiseert XP Technics van 3 tot 11 oktober een kleine spoedcursus op de Gentse Bisbeurs in Flanders Expo.

iPad Tafelstatief

We demonstreren het populaire KNX domotica systeem en allerhande toepassingen van Basalte. KNX laat alle elektronische apparaten vlot en energiezuinig met elkaar communiceren en Basalte beschikt over een groot gamma innovatieve producten: van een intelligente thermostaat en aanraakgevoelige lichtschakelaars tot een audiosysteem die door het hele huis weergalmt en zelfs een iPad-statief, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kortom: met de nieuwste domotica-technologieën biedt XP Technics u het hoogste comfort.

Muziek, verlichting, tv, huistemperatuur, veiligheid … XP Technics haakt al uw elektronische systemen naadloos aan elkaar. Met een druk op de knop schakelt u zo de televisie aan, begint een film te spelen, gaat de haard branden en dimmen de lichten. Het enige dat u dan nog hoeft te doen, is uw hoofd achteroverleunen en genieten.

Wil u energie bewust beleven, maar heeft u nog geen tickets voor de Bisbeurs? Stuur ons een e-mail naar info@xptechnics.be en bezoek onze stand nr. 7111 in hal 7.

(bron foto: www.attrack.be)

© 2013 XP Technics - Website door Contactpunt