XP Technics Domotica Gent Demo Options
XP Technics Domotica Gent
Installatie en integratie van domotica en audio-visuele toepassingen

Heb je al een smart home? Neem dan nu de volgende stap

23 augustus, 2014

Als we terugkijken naar de afgelopen 10 jaar dan zien we dat er vele veranderingen zijn gebeurd op het gebied van techniek. Televisies zijn groter en tegelijkertijd ook dunner geworden, evenals dat met computers en laptops is gebeurd. Met de komst van smartphones en tablets is het dagelijks leven enorm veranderd voor mensen. En dat niet alleen, ook de domotica heeft ons dagelijks leven aanzienlijk veranderd. Domotica heeft onze woningen omgetoverd tot smart homes, welke voorzien zijn van alle gemakken.

Upgrade niet enkel de hardware

Het is geen geheim dat we continue investeren in de nieuwste hardware, maar tegelijkertijd wel eens vergeten achterom te kijken naar de software die zeker ook de nodige aandacht vereist. Natuurlijk is het upgraden van de software niet altijd even leuk als je eerste aankoop, maar in bijna alle gevallen is dit wél nodig. Je huidige smartphone is waarschijnlijk ook niet je eerste, dus waarom zou de domotica die jouw smart home beheert en controleert dat wel zijn?

Nieuwe interessante mogelijkheden

Het zal ons niets verbazen dat je sinds de eerste installatie van enkele domotica toepassingen in jouw smart home al meerdere computers, laptops, smartphones en/of tablets verworven hebt, maar dat je geen aandacht hebt besteed aan je Control4 controller of andere domotica toepassingen van een paar jaar terug. Dat terwijl er in de tussentijd wel allerlei nieuwere apparaten zijn uitgebracht en er interessante nieuwe mogelijkheden beschikbaar zijn. Ook zijn er allerlei vernieuwingen aangebracht in de software, waardoor de inspanning op bijvoorbeeld uw oudere Control4 controller en het besturingssysteem aanzienlijk wordt verbeterd.

Control4, software update, software upgrade

Maak het leven nóg eenvoudiger

Door een upgrade uit te voeren naar nieuwere hardware en software bent u niet alleen verzekerd van uitstekende onderlinge communicatie tussen al uw domotica apparaten, maar zal je ook talloze nieuwe functies ontdekken die het leven een stuk eenvoudiger maken. Neem nu als voorbeeld het Control4 systeem, waarbij voortdurend nieuwe functies toegevoegd worden aan het platform. Zo heeft Control4 onlangs een update doorgevoerd waarbij het mogelijk is om one-touch toegang te krijgen tot oneindige streaming content van onder andere Spotify, Beats en iTunes. Daarbij heeft Control4 ook verbeterde beveiligingsfuncties doorgevoerd en krijg je nog meer controle over domotica toepassingen in jouw smart home. Echter vereisen deze nieuwe functies ook een hogere rekenkracht die sommige van je Control4 controllers wellicht niet meer kunnen leveren. Daarom is het van belang om de volgende stap te zetten in jouw smart home en alle systemen bij te werken en indien nodig te upgraden of te vervangen.

Een paradijs vol comfort

Bij XP Technics presenteren we voor jou constant de nieuwste producten, waarbij we jouw smart home veranderen in een paradijs boordevol comfort! Kan jouw smart home wel een upgrade gebruiken? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen of kom ons bezoeken op de bis beurs in Flanders Expo Gent van 4 tot en met 12 oktober.

Bron foto: streamlinesystemsmi.com

© 2013 XP Technics - Website door Contactpunt