XP Technics Domotica Gent Demo Options
XP Technics Domotica Gent
Installatie en integratie van domotica en audio-visuele toepassingen

Domotica. Voor wie?

domotica, comfort, luxe, automatisch, thuis, huis, automatisatie

De wereld van domotcia is nog in volle evolutie en de spelers op de markt zijn talrijk. Dankzij onze 15 jaar ervaring kunnen wij u perfect begeleiden in uw zoektocht naar het comfort dat  het beste bij u past. Bent u een installateur met interesse in domotica of audiovisuele toepassingen? Of een architect die in zijn plannen rekening wil houden met modern comfort? XP Technics biedt u diensten op maat, aangepast aan elke situatie, van advies tot installatie.

Ik ben particulier

Gaat u bouwen of renoveren? Contacteer ons gerust om uw nieuwe woning een comfortabeler thuis te maken. Wij leggen de focus op energiebesparend en doelbewust bouwen. Uw verlichting, temperatuurregeling en veiligheid worden onze grootste prioriteit. Als u voor XP Technics kiest, verloopt onze nauwe samenwerking  als volgt:

  • Plaatsbezoek en bespreking van de wensen van de klant
  • Budget bepalen en een offerte opstellen met eventuele lichtstudie
  • Ontmoeting met alle partijen over de integratie van de diverse technieken
  • Uitvoering van de plannen: installatie en integratie
  • Programmatie en klaarzetten van alle apparatuur
  • Nazorg: aanpassen van de programmatie van de woning na een bepaalde tijdsduur

Gaat u renoveren en wilt u uw huis een grondige upgrade geven? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen u hetzelfde comfort aanbieden als bij een nieuwbouw woning. Samen bespreken we de omvang van uw renovaties en gaan we op zoek naar oplossingen die het heraanleggen van kabels en bijkomende verbouwingen beperken.

Ik ben architect of installateur

XP Technics dient ook als studiebureau voor architecten. Wij adviseren u graag om de verschillende (elektro)technieken te integreren in de bouwplannen. Met onze praktische ervaring kunnen we u grondig adviseren om van bij het begin al stappen te ondernemen die het verdere bouwproject eenvoudiger en efficiënter maken.

Ook installateurs kunnen beroep doen op onze kennis. Wij staan u graag bij als u domotica en audiovisuele toepassingen wilt integreren in uw projecten. Ook voor een functionele programmatie van verschillende domoticasystemen kunt u op onze expertise rekenen.

© 2013 XP Technics - Website door Contactpunt