XP Technics Domotica Gent Demo Options
XP Technics Domotica Gent
Installatie en integratie van domotica en audio-visuele toepassingen

Home Entertainment systemen op maat

home cinema, home theater, thuiscinema, thuis, surround, hifi, domotica

De ultieme filmervaring is niet langer alleen in de bioscoop te vinden. Ervaar surround en high definition zoals nooit tevoren vanuit uw eigen zetel met een home cinema systeem.

Met uw home cinema is elke avond een bioscoopavond

Met al uw cd’s, dvd’s en bluray’s op één systeem geniet u van de ultieme cinema ervaring. Druk op Play, de lichten gaan uit, de muziek begint te spelen en de ondertitels worden automatisch gedownload en gesynchroniseerd. In de meeste science-fictionfilms is het niet aan te raden, maar als het op domotica aankomt kunt u de machines gerust uw wereld laten overnemen. Alle mogelijkheden om de sfeer van het witte doek naar uw huiskamer te brengen liggen binnen handbereik. Wij installeren en programmeren alles voor u en zorgen dat u niet alleen beter beeld en geluid heeft, maar ook een geheel nieuwe kijkervaring.

Video en televisie, altijd en overal.

Meerdere televisietoestellen in één huis, het is al lang niet meer zo uitzonderlijk. We hebben graag de mogelijkheid om TV en Video te kunnen bekijken in diverse ruimtes van het huis en liefst van al met verschillende bronnen. Niet iedereen kijkt immers graag naar dezelfde programma’s of films. Door gebruik te maken van gepaste video distributie apparaten in combinatie met het Control4 besturingssysteem kunnen we uw Tv, satelliet, blu-ray speler, etc…  probleemloos over heel het huis verdelen. Met Control4 kunt u gemakkelijk schakelen tussen de verschillende systemen waardoor de bediening op eenvoudige manier kan gebeuren, ook via uw smartphone of tablet. Combineer dit met het KNX domotica systeem en alles wordt mogelijk.

Muziek door het hele huis met een multiroom geluidsinstallatie

Wilt u tijdens een barbecue wat muziek in de tuin, maar geeft de radio van de keuken niet het gewenste volume? Kies voor een multiroom draadloos geluidssysteem en maak een radio in elke ruimte overbodig. Hiermee heeft u één installatie die het geluid via verschillende luidsprekers verdeeld over heel het huis.

Bovendien kan de bron van de muziek verschillen. In de keuken kunt u naar één van 11.000 internetradio’s luisteren, terwijl dochterlief op haar slaapkamer haar favoriete liedjes vanop de  harde schijf afspeelt.

Bekijk alvast de mogelijkheden van een draadloos multiroom geluidssysteem van Sonos in dit kort filmpje:

Voor onze audiovisuele toepassingen bieden we de meest toonaangevende en innoverende merken: KNX domotica, Sonos, Kaleidescape, Control4, DatasatSonance en nog vele anderen. XP Technics staat in voor een zorgeloze installatie en integratie van al uw audiovisuele behoeften.

© 2013 XP Technics - Website door Contactpunt